مزایا و معایب ویلاهای پیش ساخته

با سلام خدمت همه همراهان گرامی ویلا سازی کاسپین در این مطلب ما قصد داریم بدون تعارف به نقد و بررسی ویلا های پیش سازه(LSF)بپردازیم.

اجرا و نصب سریع

روش LFS فرصتی را برای سازندگان ایجاد می کند تا در کمترین زمان ممکن و بالاترین کیفیت، بازگشت سریع سرمایه خود را داشته باشند. به عنوان مثال، برای ساخت یک سازه چهار طبقه با مساحت هزار متر مربع، تنها 120 روز زمان لازم است.

افزایش فضای قابل استفاده

افزایش 9 تا 12 درصدی فضای قابل استفاده داخلی نسبت به روش های سنتی به دلیل کاهش ضخامت دیوارها

کیفیت بی نظیر و یکنواختی ساختار​

از آنجایی که پروفیل های سیستم LSF در کارخانه تولید می شوند و توسط مجریان متخصص نصب می شوند، کیفیت سازه بسیار بالاتر از روش های سنتی است.

ساختار سبک و در نتیجه کاهش نیروی زلزله​

وزن سازه در سیستم LSF حدود 25 تا 35 درصد سازه های معمولی است. بنابراین نیروی زلزله بسیار کمتری به همان میزان به سازه وارد می شود.

کیفیت بالا در اجرای اتصالات

متفاوت از ساخت و ساز با روش های سنتی که اکثراً کیفیت پایین در اجرای اتصالات عامل بیشترین آسیب ها در زلزله است، در سیستم LSF اتصالات دقیق مانند سایر اجزای سازه از کیفیت اجرایی بالایی برخوردار هستند.

کاهش مصرف انرژی

به دلیل عایق بندی مناسب صوتی و حرارتی دیوارها در سیستم LSF، سطح تبادل انرژی در این سازه ها بسیار کمتر از سازه های ساخته شده به روش سنتی است و در دراز مدت صرفه جویی فوق العاده ای در حرارت ایجاد می شود.

حمل و نقل آسان

سبکی و ابعاد کوچک پروفیل ها راه را برای حمل و نقل آسان هموار می کند.

قابلیت بازیافت

اکثر قطعات ساختاری و غیر ساختاری سیستم LFS توسط پیچ مونتاژ می شوند و بنابراین بازیافت، جداسازی و حمل و نقل آنها به راحتی امکان پذیر است.

مقاومت و دوام بالا در شرایط مختلف محیطی

از آنجایی که تمامی پروفیل ها گالوانیزه هستند، سازه های ساخته شده به روش LSF مقاومت بسیار خوبی در برابر خوردگی و رطوبت دارند و در شرایط محیطی مناطق شمالی و جنوبی ایران از طول عمر بهتری برخوردار هستند.

اجرای آسان تجهیزات الکتریکی و مکانیکی

در حین تولید پروفیل های فولادی LSF، سوراخ استانداردی در دیواره نازک آنها ایجاد می شود که عبور لوله ها و لوله های مکانیکی و الکتریکی را از آنها آسان می کند.

هماهنگی فرهنگی فضاهای داخلی و خارجی سازه با سازه های سنتی

امکان نصب انواع روکش نما از جمله کاشی سنگی، آجری، پی وی سی، چوبی، آلومینیومی، رنگ، کاشی و سرامیک و غیره وجود دارد و در رنگ نمای داخلی، کاغذ دیواری و غیره مانند دیوارهای سنتی قابل استفاده است. این ویژگی باعث می شود که تفاوتی با بناهای معمولی و سنتی وجود نداشته باشد.

عملکرد آکوستیک مناسب

عایق داخل دیوارها از انتقال صدا جلوگیری می کند و باعث عملکرد صوتی مناسب این ساختمان ها می شود.

مقاومت در برابر آتش

تمامی عناصر این سیستم از جمله عایق های حرارتی و صوتی دارای استانداردهای نسوز می باشند.

فضای کم مورد نیاز و ایمنی بیشتر در محل ساخت و ساز

معایب ساختارهای LSF

در مورد فاصله بین ستون ها محدودیت هایی وجود دارد.

تعداد طبقات در این سیستم محدود است.

نیاز به نیروی کار ماهر و متخصص دارد.

تهیه قطعات فولادی گالوانیزه تولید شده در کارخانه نسبت به مواد سنتی هزینه نسبتاً بالاتری دارد.

دسته‌ها: مقالات

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

Avatar placeholder